چاپ تیوب خمیر دندان و سایر محصولات مشابه (Tube) که در ایران نیز در صنعت لوازم آرایشی و بسته بندی غذایی کاربرد فراوانی دارد و شرکت های دارویی اغلب خود برای رفع نیاز دست به احداث چاپخانه زده و مستقیم برای محصولات خودشان تولید و چاپ می نمایند. بیشتر این واحد های تولیدی به شرکت های مادر که محصولات آرایشی تولید میکنند وابسته هستند و در کنار آن ظرفیت خالی خود را با سفارش گیری از بیرون سازمان تامین می کنند.
در بیشتر تولیدات چاپ تیوب خمیر دندان بیشترین کاربرد و مصرف را دارد و در رتبه های بعدی سایر اولزن آرایشی برای مصارف بانوان … کلمه تیوب به معنای لوله است و اگر به ظرف این محصول قبل از پر شدن دقت نمایید، شبیه به یک لوله با یک سمت باز که مسیر پر کن مواد مورد نظر است و در سمت دیگر درب آن قرار دارد روبرو هستیم.
در بخش پیش درباره کلیشه و نحوه چاپ روی قوطی های نوشابه و نوشیدنی های خوراکی صحبت کردیم و در ادامه و بخش دوم به آموزش و ساختارهای مختلف چاپ روی تیوب می پردازیم.
تیوب نوعی طرف برای نگهداری مایعات و مواد چگال و غلیظ است، از جمله می توان به کاربردهای آن به خمیر دندان، چسب، شکلات و مواد غذایی، انواع کرم های غذایی و آرایشی و حتی براق کننده های کفش و … اشاره کرد. تبود در ابتدا استوانه ای با یک سر باز اسن که بعد از پر کردن مواد از ته لوله پرس می شود.
اولین بار در سال ۱۸۴۱ فردی به نام John G. Rand نقاش آمریکایی برای استفاده در رنگ های خمیری نقاشی یک تیوب فلزی را ابداع کرد. در سال ۱۸۷۰ Henry Palmer از قلع برای ذخیره عصاره های دارویی غلیظ شده استفاده کرد که دارای درب باز شو پیچشی بود.
دیدگاهتان را بنویسید